| TÜRK SİNEMASI-YERLİ FİLMLER VİZYON VE YEŞİLÇAMIN UNUTULMAZ FİLMERİNDEN ALINTILAR |
![]() |
| Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
VİP Üye
Tecrübe Puanı: 0
|
![]() Yapım: Türkiye Tür: Dram Yönetmen: Murat Aslan Senaryo: Murat Aslan Yapımcı: Mehmet Soyarslan, Bülent Helvacı Görüntü Yönetmeni: Gökhan Atılmış Müzik: Mazlum Çimen Kostüm: Zeynep Tokuş OYUNCULAR: Selim Erdoğan, Fikret Hakan, Zafer Algöz, Zeynep Tokuş, Seda Bakan, Bertan Ceylan Gösterim Tarihi: 27 Şubat 2009 (Türkiye) Konusu:Umut, yurtdışında hapis yatan Yılmaz’ın yıllar sonra vatanına dönmesiyle Şarköy’de başlayan ve İstanbul’da devam eden olaylar zincirini konu ediyor… Köyüne varan Yılmaz’ın hasret kaldığı yuvası paramparça olmuş, bebekliğinden beri görmediği altı yaşındaki oğlu Umut ise kendisine yabancılaşmıştır. Üstelik kader henüz en büyük oyununu oynamamıştır. Yılmaz Umut’la yeniden yakınlaşırken bu kez oğlunu tümüyle yitirme tehlikesiyle karşı karşıya gelir. Umut ile çıktığı zorlu macerası Yılmaz’ı çocukluktan beri görmediği eski bir arkadaş, bir otelin veteran sakinleri ve karşılık veremediği bir aşk ile buluşturur. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VİP Üye
Tecrübe Puanı: 0
|
superrrrrrrrrrrrrr birr filmmm ya HERKESEE TAVSIYEE EDIYORUM SONUNA KADAR KENDIMI TUTTUM AMA BENDE AGLADIM IZLEYINNNNN
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|